P LEHTOLAN PAJA
 
 
 
2007
12-13.5. Botniaring

Jurva, Botniaring 12-13.5.2007

Ensimmäiset kaksi kilpailua takana. Kilpailuviikko alkoi jo keskiviikkona, kun auto oli näytillä päivän Sarin Optiikan avajaisissa. Sen jälkeen käytiin testaamassa ringillä että kaikki on kohdallaan. Palikat ja säädöt oli paikallaan.

Perjantaina Lehtolan paja suunnisti kohti Jurvaa ja varikkopaikka löytyi, ei muuta kun autolle pilttuu kuntoon ja ajamaan aikaa muitten aikoja vertaillen. Ajat näytti hyviltä toisiin nähden. Omiin aikoihin verraten jokin oli hiukan pielessä, joten pientä hienosäätöä kaivattiin.

Lauantain aika-ajo sujui kohtuullisen hyvin; Pekka ajoi toiseksi, edellä oli Erkkilä, joka on siirtynyt toisesta luokasta legendsin puikkoihin. Ensimmäiseen erään lähdettiin isoin odotuksin, mutta, mutta, ei se sitten onnikaan hymyillyt. Vetoakseli katkesi jo lämmittelykierroksella ja se siitä sitten.

Toiseen erään lähtöpaikka oli viimeisestä ruudusta. Sieltä Pekka ajoi ”hiki pääs” kahdeksanneksi, mutta putosi tuloksissa muutaman pykälän, kun lipputuomarilla oli mielestämme väärä tulkinta. Pekka oli muka ohittanut keltaisella lipulla. Kotimatkalle tietysti vähän apein mielin, mutta uusi kilpailu jo odotti muutaman viikon kuluttua Tallinnassa.