P LEHTOLAN PAJA
 
 
 
 
2006
10-11.6. Linnaring
16.9. Botniaring
.

Botniaring, Jurva 16.9.2006

Kauden viimeinen kisa ajettiin melkein kotikulmilla eli Jurvassa. Harjoittelemaan sinne lähdettiin perjantaina, mukana olivat kuski Pekka, Hannu sekä uutena mekaanikkona Ahti. Harjoitukset sujuivat hyvin, jo ensimmäiset treenikierrokset osoittivat, että auto ja kuski ovat kunnossa. Huhuja kyllä kuului, että muutkin menivät lujaa. Hongan Tatulle suuret kiitokset harjoituspäivän tuesta!

Kisapäivä sarasti viileänä, mutta aurinkoisena. Ensin oli ohjelmassa warm-up, jonka jälkeen aika-ajo. Säädöt ja vauhti tuntuivat olevan hanskassa, sillä Pekan aika oli neljänneksi paras.

Ensimmäisen finaalin startti oli hyvä ja Pekka nousi kolmanneksi. Mutta kauan ei tätä iloa kestänyt, kun ajot oli ajettu. Kisa päättyi keskeytykseen kaasuvaijerin katkeamisen vuoksi. Kyllä tuollainen ”markan vika” harmitti aika tavalla. (lievää ilmaisua käyttäen)

Onneksi toiseen finaaliin mennessä saatiin vika korjattua ja lähtö oli toisesta ruudusta. Jälleen startti meni aika nappiin ja Pekka oli alkukierroksilla kärkisijoilla, jopa johdossakin. Mutta eipä aikaakaan, kun näimme Pekan auton ”ontuvan”, ja toinenkin finaali oli meidän osaltamme keskeytynyt lähikontaktin vuoksi.

Eipä voinut kausi huonommissa merkeissä päättyä! Mielet olivat aika alaviritteiset kotimatkalla. Mutta seuraavaa kautta ajatellen tiedämme, että potentiaalia kuskissa ja autossa on vaikka mihin. Eli nyt vain uudella innolla autoa laittamaan. Ensimmäisen kauden jälkeen olemme monissa asioissa paljon viisaampia ja tästähän ei voi kuin nousta!!